Aankoopbegeleiding

Werkwijze

Bij het aankopen van een woning is het denkbaar dat u een deel van de werkzaamheden voor uw eigen rekening neemt. Met de transparantie die het internet biedt bent u bijvoorbeeld zelf uitstekend in staat om uw droomhuis op te sporen. Maar als u ook het zoeken naar een woning graag wilt uitbesteden omdat u daar zelf niet aan toekomt staan wij graag tot uw beschikking.

Wanneer u de woning uiteindelijk gevonden heeft begint het eigenlijk pas. Want wat is, alle waardebepalende aspecten in acht genomen, nu eigenlijk de juiste prijs voor die woning? En hoe dienen de onderhandelingen te worden gevoerd zodat deze prijs ook wordt gerealiseerd? Indien gewenst geven we u uitsluitend ons onderbouwde waardeoordeel, en kunt u er voor kiezen om vervolgens zelf de onderhandelingen te voeren en zorg te dragen voor de verdere afwikkeling (opmaken koopakte, afspraak maken bij notaris etc.). Wanneer u zich daar om welke reden dan ook niet prettig bij voelt nemen we u ook dat graag uit handen, de keuze is aan u.

Kosten

Met betrekking tot onze kosten zijn wij heel duidelijk en transparant. U betaalt € 995,00 exclusief BTW voor de complete bemiddeling waarbij wij ervan uit gaan vanaf de (voor u) tweede bezichtiging te worden betrokken in het aankoopproces. De bovengenoemde prijs is inclusief onderhandelingen, onderzoek, waardebepaling, controle van de koopovereenkomst etc.